Track Fotografi

Track Fotografi

12 Inspiring Ways Kanggo Cepet-Track Fotografi Panjenengan

Hot

Saturday, December 30, 2017

12 Inspiring Ways Kanggo Cepet-Track Fotografi Panjenengan

December 30, 2017 0

1. Print gambar panjenengan

Foto-foto sampeyan bakal tetep dilindhungi ing hard drive terus-terusan, ora pati katon ing donya? Ngelingi buzz sing wis tau ana ing dina sing wis suwe, nalika bandar taruhan ndeleng foto-foto sampeyan pisanan ditindakake dicithak?

Yagene ora mriksa crita kasepen sing pungkasan, lan milih karya paling apik kanggo sampeyan supaya deified karo tinta ing kertas. Nglarisake wong-wong mau; nyelehake wong ing omahmu; menehi wong minangka endowments.

2. Ngatur piranti kamera sampeyan

Ana sing teka nalika kamera majeng Panjenengan ora nindakake usaha kabisan sampeyan. Nalika nggunakake kamera kanthi gampang lan luwih larang, piranti-piranti kasebut dibatasi dening ora gampang gaweyan lan ukuran sensor cilik.

Lamentably, aphorism menowo 'sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar' isih kasunyatan. Malah, lensa unit DSLR lan lensa tingkat liyane bakal ngasilake gambar sing luwih gedhe lan luwih gedhe, lan ngidini sampeyan muter kanthi tingkat bukaan sing luwih akeh, saka ing acara kasebut f / 4 nganti f / 22.

Yen sampeyan dadi fotografi pemandangan, tripod tahan lama minangka syarat sing ora ditliti, kaya saluran polarisasi kanggo mbusak langit biru. Discharge link bakal nancepake guncangan kamera ing tengah eksposur maneh. Paket karung bagus bakal ngamanake rigging sing larang regane, lan menehi akses luwih efektif kanggo sampeyan.

3. Langganan majalah fotografi

Rak paling akeh toko buku ditumpukake karo macem-macem majalah fotografi. Sing paling disenengi yaiku Digital SLR Photography *, sing ngarang standar sing luwih dhuwur tinimbang ditemokake ing judhul sing beda saka Inggris. Temenan, saiki sampeyan bisa langganan majalah sing dikomputerisasi, lan ngundhuh menyang telpon sel keputusan.

4. Miwiti tugas individu

Anake sing penting yaiku njupuk foto saben dina kanggo 365 dina. Ing pikirane sampeyan kudu ngedhukake sensibilitas kanggo njupuk kamera kanthi rutin, ora mung kanggo acara, utawa acara unik. Muter acara utawa barang konvensional.

Komitmen 365 situs menehi tips lan pikirane.

Sampeyan bisa njupuk foto "selfie" ing pangilon kanggo ngrekam pangembangan kacamata kanggo 12 sasi, lan sakwise nggawe slip wektu.

Kegiatan liya sing luwih apik yaiku kanggo milih angka (umpamane 8) utawa shading (contone, abang). Mlayu ngubengi kutha, mung njupuk titik iki. Sampeyan bakal kaget nalika tugas kaya mengkene bakal ngasah kemampuan pemikiran sampeyan.

5. Ketik saingan fotografi

Prestasi ing tetanggan, persaingan nasional utawa malah sejatine ora mung bantuan gedhe kanggo kepastian, lan pinunjul - sampeyan uga bisa ngumpulake sawetara hadiah apik banget. Rivalries kalebu wektu trik wektu ing wektu sing adoh (mikirake A & P utawa stasiun radio), asosiasi ora manfaat (mikir klub kamera) menyang majalah sing mbukak iki ing premi tahunan.

Iki minangka pendekatan sing luar biasa kanggo mbukak karya panjenengan kanggo klompok penonton sing luwih akeh, lan nggedhekake kepakaran sampeyan. Persaingan sing luwih bergengsi bakal nuntut biaya, utamane asosiasi payung kanggo para ahli, ing ngendi sing menang banget.

6. Njaluk disebarake karya

Yen sampeyan pengin foto ing spesialisasi sing diwatesi (kayata: makhluk, kebon, desain, nom-noman utawa sandhangan), lan dipercaya gambar sampeyan bakal nahan pemeriksa pangurus editor, kok ora ngirim CD spesimen menyang distribusi sing paling disenengi sampeyan? Panyerat majalah sing tansah waspada kanggo ngatasi subyek lawas. Tindakake telpon karo telpon, utawa luwih apik, kunjungan saben wong.

Yen sampeyan sarjana trampil, adoh lan adoh unggul, amarga sampeyan bakal entuk mbayar luwih apik kanggo komposisi kualitas tinimbang kanggo akeh foto. Nanging, dielingake: editors sing kondhang amarga ora njawab, supaya sampeyan kudu terus-terusan. Coba ora nyerah.

7. Tokoh carane ngatasi foto sampeyan

Iki minangka perkara sing kerep nyingkirake foto-foto aneh saka pakar gambar sing nggoleki: njupuk pirang-pirang menit ing Photoshop, ngowahi pirang-pirang hal penting. Panyangka kaya amandakan amandemen, ketajaman, lan bends pengantar wis rampung kanthi efektif. Dadi ndandani skyline sing menang, utawa ngempet foto dadi sarung sing luwih nyenengake.

Elemen Photoshop utawa Lightroom sing misuwur kanthi spesialisasi minangka varian sing luwih murah, diundhuh-mudhun ing program pamrograman Adobe. Siswa bisa nemokake Faststone Image Viewer minangka proyek sing durung duwe dhasar - lan paling apik, gratis.

8. Inspirasi awak dhewe

Arang nggawe gambar luar biasa sing prasaja. Constancy bakal mungkasi, lan ing sawetara kasus kasebut mung masalah sing tetep watara suwe maneh ing wilayah, nyedhaki ketat kanggo cahya tengen. Utawa njupuk munggah sadurunge sing dazzling ditembak subuh.

Go mil tambahan taun iki. Nyoba ora entuk pangalembana sing paling apik, sanajan ora ana kemungkinan sing nyebabake ninggalake misi solo nalika kulawarga ngenteni utawa lungguh ing ngarepe TV. Penolakan bakal kabenerake, senadyan kabeh masalah.

9. Keuntungan saka hobi panjenengan

Ana macem-macem pendekatan kanggo ngowahi urip saka fotografi - kabeh gumantung marang tingkat aptitude, Urut identitas, lan kapentingan. Nalika sektor bisnis kanggo luwih adegan jadwal utawa kertu sambutan dipenggal, ana papan kanggo gambar stocking sing apik banget, utamané nembak individu.

Pustaka saham ing basis data cilik, umpamane, iStockphoto.com ora bakal menehi gaji full-time maneh, nanging sampeyan bisa nggolek keuntungan. Kebeneran, pustaka saham lingkungan nyathet gambar suporter kasebut kabeh luwih akeh. Yen sampeyan wis ngakoni lan menehi penawaran terus-terusan, sampeyan bisa duwe pangarep-arep kanggo entuk sawetara ewu dolar kanthi konsisten, yen sampeyan wis ngembangake karya sing penting.

Temenan, yen sampeyan duwe kemampuan bangunan sesambetan lan bisa mikir lan nanggepi kanthi cepet, fotografi wedding minangka panggonan awis asli. Minangka jenis agresif iki biasa, bisa ditambah karo tunas studio, utawa pasemon bayi.

10. Gabung klub

Koleksi fotografer saiki wis diganti karo pameran on-line. Tujuan utama sing ndadekake Google Foto utawa Flickr Yahoo, nanging ing acara sing ora sampeyan kenal, kok ora ngasilake situs sampeyan dhewe? Iki ora luwih penting maneh, amarga ana sawetara taun sadurunge. Panyuwunan awan awan sing adhedhasar clikpic.com lan wix.com ing ngendi tata letak sing nyenengake nggawe garis web DIY sing gampang.

Dadi yen, ing acara sing sampeyan lan PC ora gabungan, sampeyan mung bisa nemokake grup sing padha saka wong asli ing klub kamera lingkungan. Iki ora menehi manfaat kanggo penasehate, nyiapake, saingan, treks, tradisi lan distribusi cetak.

11. Njupuk kursus fotografi

Paling wong bakal entuk keuntungan karo ora mung kurang saka siji potret fotografi, utamané nalika lagi diwiwiti. Ora perlu dadi gelar sarjana papat taun. Deleng ing sekolah menengah kejujuran - akeh kelas wengi tawaran kanggo generasi, lan apik tenan kanggo awis.

Saliyane, akeh juru foto sing njupuk latihan biyasane, mirip urip utawa adegan.

12. Kunjungan

Kanggo saestu nambah fotografi panjenengan, sampeyan kudu entuk bandar bola kamera, lan latihan, ngrampungake, latihan.

Mungkin pendekatan sing paling becik kanggo cepet nglacak aptitudes kamera sampeyan ana ing pameran akhir pekan sing luar biasa ing area, kanthi pembantu sing wis tuntas. Dheweke bakal ngeterake sampeyan menyang wilayah masalah sing paling apik ing wektu sing paling apik, kanggo njamin sampeyan éntuk gambar sing luar biasa.
Read More